Organisatie

Dr. Mathieu H.G. de Greef

Dr. Mathieu H.G. de Greef

Dr. Mathieu H.G. de Greef, als docent verbonden aan het Interfacultair Centrum voor Bewegingswetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is socioloog en als onderzoeker en projectontwikkelaar werkzaam bij COACH methode.

Drs. Siska R. Sprenger

Drs. Siska R. Sprenger

Drs. Siska R. Sprenger, verbonden aan Centrum voor Beweging en Onderzoek, als onderzoeker. Zij is bewegingswetenschapper en verpleegkundige. Binnen COACH methode houdt zij zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling en het onderzoek van de COACH methode en MY COACH.

Brechje J. Houët

Brechje J. Houët

Brechje J. Houët, werkzaam bij Centrum voor Beweging en Onderzoek. Zij is fysiotherapeut en als projectcoördinator en uitvoerder betrokken bij COACH methode. Daarnaast houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van de COACH methode.

Drs. Manon L. Dontje

Drs. Manon L. Dontje

Drs. Manon L. Dontje is bewegingswetenschapper en epidemioloog en houdt zich binnen COACH bezig met de implementatie en uitvoering van de verschillende projecten. Daarnaast is zij promovenda aan het UMCG, afdeling Epidemiologie en aan de Hanzehogeschool in Groningen, bij het Lectoraat Transparante Zorgverlening.

Samenwerking
Het COACH methode projectteam werkt samen met Arbodiensten, fysiotherapiepraktijken, revalidatiecentra, gezondheidscentra, ziekenhuizen, gemeenten, sportraden, bedrijven en zorgverzekeraars.