MY COACH

MY COACH® is een speciaal ontwikkeld programma gekoppeld aan de website van COACH om de deelnemers aan een COACH project zelf de stappen die zij zetten in te kunnen voeren en bij te houden.

Bij deelname aan COACH vormt de stappenteller een belangrijk onderdeel om inzicht te krijgen in het beweegpatroon met als doel verbetering van dat beweegpatroon. Om direct overzicht te hebben wordt er gebruik gemaakt van MY COACH®. Iedere deelnemer krijgt een account met een daarbij behorende gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee zij in kunnen loggen. Zij kunnen vervolgens per dag hun stappen en andere activiteiten invoeren. Voor andere activiteiten als fietsen, zwemmen en fitnessen is een omrekentabel toegevoegd zodat die bij de stappen kunnen worden opgeteld. Die getallen monden uit in een grafiek zodat zij in één oogopslag een overzicht hebben van hun wekelijks of maandelijks beweegpatroon. Ook kunnen zij de grafieken die zichtbaar zijn, vergelijken met andere deelnemers van het project.

sw200-site

 

De Exercise Counselors kunnen ook inzicht verkrijgen in de grafieken van de deelnemers aan hun project. Hierdoor kunnen ook zij in één oogopslag zien wat de gemiddelden van hun groepsleden zijn.

MY COACH®, klik hier om direct in te loggen

 

digiwalker SW 200