Projecten in de setting WIJK

COACH in de gemeente Den Haag
Door 3 (fysiotherapie)praktijken in de wijk Transvaal in Den Haag wordt COACH aangeboden aan allochtone ouderen. Deze praktijken zijn: fysiotherapie Transvaal, Centrum voor Fysiotherapie en praktijk voor Cesar.

COACH in de gemeente Hoogezand
Vanaf april 2009 wordt COACH als onderdeel van Beweeg Mee (NASB), uitgevoerd in de gemeente Hoogezand. Inwoners en patiënten worden gestimuleerd om meer te bewegen. De projecten zullen in ieder geval ook in 2011 uitgevoerd worden.
klik hier voor meer informatie

COACH in de gemeente Hardenberg
Op 4 maart zal in de gemeente Hardenberg COACH van start gaan. In dit project zullen alle werknemers van de gemeente getest worden en aan de hand daarvan instromen in COACH.

SMALL
SMALL is een project dat een initiatief is van GALM en een samenwerking is tussen het landelijk GALM team, de Rijksuniversiteit Groningen, de stichting In Beweging en Centrum voor Beweging en Onderzoek. Van september 2006 tot het voorjaar van 2008 zal de COACH methode bij sedentaire 50-plussers in 15 kleine gemeenten (in alle Nederlandse provincies) worden uitgevoerd. In 2008 zal het vervolg van SMALL van start gaan, de belangrijkste vernieuwing is de follow up die toegevoegd is aan de bestaande SMALL methode.
COACH methode verzorgt hiervoor de Exercise Counselings trainingen en neemt de provincies Limburg, Utrecht en Drenthe voor haar rekening voor de uitvoering van SMALL.